زندگی سالم

اهتمام در مسئله حفظ و مراقبت از نهاد خانواده یک ضرورت اجتماعی است

مشاور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در امور زنان و خانواده، بازیابی نحوه و کیفیت ارتباطات خانوادگی و اجتماعی بعد از دوران شیوع کرونا و محدودیت‌های ارتباطات اجتماعی ناشی از شیوع این بیماری را ضرروی دانست و گفت: بعد از پایان همه‌گیری کرونا، بازیابی و احیای ارتباطات اجتماعی و صله رحم به خوبی انجام نشد درصورتی‌که باید بیشتر به اعضای خانواده و محیط خانودگی‌مان توجه و از آنها مراقبت کنیم و از تقویت و بهبود ارتباطات خانوادگی غافل نشویم.

به‌گزارش دیده بان سلامتی و به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ دکتر شکیبا محبی تبار در کارگاه آموزشی “روانشناسی و خانواده” که در محل ستاد مرکزی سازمان تأمین‌اجتماعی و با حضور تعدادی از بانوان شاغل در بخش‌های مختلف این سازمان برگزار شد، با عرض تسلیت ایام سوگواری شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش و آرزوی بهره‌مندی از درس‌های عاشورا و درک قیام امام حسین(ع) افزود: مباحث و جلسات مختلفی با محوریت زنان و خانواده در یکی دو سال گذشته در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شده و در زمینه عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی ایرانی نیز برنامه‌های آموزشی متنوعی با مشارکت همکاران اجرا شده است. همه این جلسات حاکی از این است که دغدغه مسائل خانواده و جمعیت در میان کارکنان و مدیران این سازمان وجود دارد و همگی بر اساس تکلیف و مسئولیت خود برای تحکیم خانواده و تقویت ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه خانواده، نهاد مقدسی است که هم موجب بقای بشر است و هم بستری است که انسان در آن به کمال می‌رسد و پایداری و استحکام آن از اهمیت فوق‌العاده‌ در جامعه برخوردار است، گفت: هدف از برگزاری جلسات و دوره‌های آموزشی با موضوع خانواده، آشنایی همکاران با مسئله حفظ و تحکیم روابط خانوادگی است. غایت این است که نحوه زندگی ما به نقطه مطلوب و متعالی و مترقی برسد و در نهایت منجر به رشد و معرفت شود.
دکتر محبی‌تبار افزود: به همکاران عزیز توصیه می‌کنم از مباحث مطرح شده در این جلسات نهایت استفاده را داشته باشند و آنها را به خانه و محافل خانوادگی وارد کنیم و به‌کار ببریم تا سبک زندگی مطلوب و مؤمنانه را داشته باشیم. همچنین ما نیز تلاش می‌کنیم این دوره‌ها به‌صورت منظم برگزار شود تا همکاران محترم آموزش‌های مفید و مناسبی را در زمینه خانواده و مسائل خانوادگی ببینند.
براساس این گزارش، مدرس کارگاه آموزشی روانشناسی و خانواده (حال خوب)، دکتر معصومه بهرامی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی بود که مباحث تربیتی و خانوادگی مختلفی را برای همکاران شرکت‌کننده در کارگاه مطرح کرد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا