اینفوگرافیک/ خاصیت شگفتانگیز قهوه برای سلامتی بدن
قهوه بهعنوان میوه یک گیاه از دل طبیعت به وجود آمده است که منابع زیادی از مواد معدنی و مغذی را شامل میشود.
به گزارش دیده بان سلامتی و به نقل از ایسنا؛ یکی از این مواد، آنتی اکسیدانهای قویِ موجود در دانه قهوه است که از ابتلاء به انواع بیماری جلوگیری میکند.
گفتنی است قَهوِه گونهای نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشدهٔ گیاه قَهوِه بهدست میآید. قهوه کمی بازی است و به علت داشتن کافئین بالا، یک مادهٔ محرک است. این نوشیدنی، محبوبترین نوشیدنی گرم در جهان است. صنعت جهانی قهوه بسیار گسترده است و تا سال ۲۰۲۳ میلادی دارای گردش مالی به ارزش حدود ۴۹۵/۵۰ میلیارد دلار بوده است. گیاه قَهوِه بومی یمن و آفریقا است اما بسیار بیش از این مناطق، در مناطق نیمهگرمسیری و گرمسیری قارهٔ آمریکا و جنوبشرقی آسیا همچنین به نسبت کمتر در برخی از نواحی جنوب آسیا مانند هند کشت میشود، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قَهوِه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوهٔ خشکشده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجهبندیهای گوناگونی برای برشتهکاری دانههای این محصول وجود دارد که هر کدام بر عطر و طعم قَهوِه تاثیر میگذارد. دو نوع از دانهٔ قهوهای که بیشتر از همه رشد میکنند عبارت هستند از قَهوِه کانفورا (یا روبوستا) و قَهوِه عربیکا.