زندگی سالم

افزایش نیروی جنسی با نوشیدن این نوشیدنی‌های قابل دسترس

میل جنسی با مصرف کافئین افزایش می یابد. 

به گزارش دیده بان سلامتی و به نقل از صفحه اقتصاد؛ نوشیدنی های حاوی کافئین به طور غیر مستقیم بر میل جنسی اثر می گذارد.

میل جنسی و قهوه یا چای

میل جنسی با مصرف نوشیدنی هایی نظیر قهوه و چای افزایش می یابد. این نوشیدنی‌ها مقداری کافئین به بدن می‌رسانند و سیستم عصبی را تقویت می‌کنند.

کافئین اختلال نعوظ

کافئین اختلال نعوظ را نیز کاهش می دهد. قهوه و چای آنتی اکسیدان هایی دارند که به سلامت افراد کمک می کنند. نزدیک به زمان خواب این نوشیدنی ها را نادیده بگیرید زیرا خواب را به هم می زنند.

همچنین چرا مصرف کافئین بر چرخه خواب افراد تأثیرگذار است؟

مصرف کافئین می تواند به طرق مختلف بر چرخه خواب فرد تأثیر بگذارد و دراین مطلب از صفحه اقتصاد به دلایل این موضوع پرداخته ایم، با ما همراه باشید. نیمی از جمعیت جهان مشکل خواب دارند. با این حال، خواب مناسب برای سلامت کلی بدن حیاتی است. در حالی که استفاده از کافئین برای تأمین انرژی در طول روز می‌تواند کمک کند، اما ممکن است منجر به مشکلات خواب هم شود. اکنون محققان شواهد بیشتری یافته‌اند مبنی بر اینکه کافئین بر الگوهای خواب و حتی جریان خون مغز تأثیر می‌گذارد. محققان مشاهده کردند که کافئین شروع خواب REM را به تأخیر می‌اندازد اما باعث می‌شود خواب راحت تری اتفاق بیفتد. تحقیقات قبلی کمبود خواب را با هفت عامل از ۱۵ علت اصلی مرگ و میر، از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا و تصادفات مرتبط دانسته است. وقتی افراد در طول روز از کمبود خواب خسته می‌شوند، به دنبال چیزی می‌روند تا به آنها انرژی بدهد. اغلب اوقات، این نوشیدنی حاوی کافئین است، مانند قهوه، چای یا یک نوشیدنی انرژی زا. با این حال، اثرات محرک کافئین دائمی نیست. و تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که مصرف کافئین می‌تواند منجر به مشکلات بیشتر خواب شود. اکنون، محققان دانشگاه کالیفرنیا شواهد بیشتری پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد کافئین بر الگوهای خواب و حتی جریان خون مغز در موش‌های آزمایشگاهی تأثیر می‌گذارد. محققان همچنین دریافتند مصرف روزانه کافئین شروع خواب را در موش‌ها- به ویژه خواب REM – تا دو ساعت نسبت به چرخه روشنایی تا تاریکی تغییر می‌دهد. دکتر چارلز، سرپرست تیم تحقیق، توضیح داد: «ما دریافتیم که تحت شرایط کنترل شده (یعنی بدون کافئین) خواب REM با افزایش زیادی در جریان خون مغز همراه است، که فکر می‌کنیم ممکن است در عملکرد خواب REM نقش داشته باشد.» وی ادامه داد: «مصرف کافئین در حالت بیداری در موش باعث افزایش قابل توجه جریان خون مغز در طول خواب غیر REM و افزایش جریان خون در خواب REM شد. ما حدس می زنیم که این افزایش جریان خون مغز می‌تواند در اثرات محافظت کننده عصبی کافئین با افزایش پاکسازی ضایعات مغزی در طول خواب نقش داشته باشد.»

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا